Українці отримають допомогу на зимовий період у вигляді безкоштовного твердого палива. Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України на офіційній сторінці у соціальній мережі facebook.

Жителі прифронтових територій у Харківській області можуть розраховувати на підтримку цієї зими. Понад 18 тисяч домогосподарств отримають безкоштовне тверде паливо.

Опалення дровами. Фото: скрін youtube
Опалення дровами. Фото: скрін youtube

"Понад 18 тисяч домогосподарств із прифронтових територій Харківщини отримають безоплатне паливо для зимового сезону
На початок грудня Харківською ОВА визначено 21 пріоритетну громаду, що мають у першу чергу забезпечуватись паливною деревиною. Загалом у цих громадах налічується 18 046 вразливих домогосподарств", - повідомили у відомстві.

Допомога дровами. Фото: скрін youtube
Допомога дровами. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Українцям планують видавати різні види твердого палива, зокрема паливну деревину, вугілля, брикети. Крім того, для цієї категорії населення передбачено допомогу у вигляді кеш-підтримки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, на все, що потрібно людині: благодійна місія приймає заявки на виплату грошової допомоги.

Також наш портал інформував, українців забезпечать медикаментами, їжею та іншими важливими речами: як отримати безкоштовні набори.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, 16 000 гривень зарахують на картку протягом 4 місяців: частину українців можуть оформити грошову допомогу.