Мобільний оператор Vodafone повідомив українцям про можливість отримати 3 місяці зв'язку лише за 3 копійки. Відповідні SMS-повідомлення надходять на телефони абонентів.

Vodafone часто радує клієнтів різними акціями та бонусами, які дають змогу заощадити на послугах зв'язку. На цей раз мобільний оператор влаштував справжню халяву для яких абонентів.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Так, українці, які мають SIM-карту Vodafone, але давно її не використовували, можуть розраховувати на дуже щедрий подарунок – 3 місяці у зв'язку з абонплатою по 1 копійці за кожен. Тобто всього доведеться заплатити 3 копійки.

"Маєте SIM-карту Vodafone, яка давно не використовувалася? Назвіть нам її номер телефону та отримайте на ній 3 місяці зв'язку тільки по 1 копійці на місяць", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Як отримати 3 місяці зв'язку за 3 копійки

Українцям слід надіслати SMS-повідомлення на 3575, а в тексті вказати номер, який необхідно відновити. Мова про номери, які не використовувалися останні 2 місяці та відповідають іншим умовам акції. Уточнити всі деталі абоненти можуть на сайті оператора.

SMS-розсилка від Vodafone. Фото: скріншот екрану
SMS-розсилка від Vodafone. Фото: скріншот екрану

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Без доплат": оператор "Київстар" нарахує українцям безкоштовні хвилини, гігабайти та СМС.

Також наш портал інформував, Vodafone без попередження деактивував SIM-картку абонента: потрібний зв'язок – плати 350 гривень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Розводить по-тихому на гроші": українка поскаржилася, що Vodafone знімає по 30 грн за "безкоштовну" послугу.