Ціни на продукти змінюються щодня, але не завжди в сторону підвищення. Тому потрібно бути в курсі на які улюблені товари ціни зменшилися.

Сьогодні ми вам розповімо як змінилися ціни на популярну рибу. Актуальні ціни на оселедець, скумбрію та коропа стали відомі завдяки порталу Мінфін.

Вартість скумбрії

Вартість скумбрії свіжомороженої зросла в порівнянні з ціною в листопаді. Якщо місяць тому її середня ціна становила 141,50 за кілограм, то зараз вартість впала до 130, 42 гривні. Найдешевше її можна купити в Варусі за 104,90 гривні, а от найвища ціна в Метро. Там доведеться віддати майже 159 гривень за кілограм.

Ціни на скумбрію. Фото: скрін Мінфін
Ціни на скумбрію. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Ціни на оселедець

З вартістю оселедця ситуація інша. За місяць він піднявся в ціні майже на три гривні. Зараз в середньому його можна купити за 153, 20, тоді як в листопаді довелося б віддати за нього 151,65 грн. Найдорожче продають в Метро, за майже 199 грн/кг. А найменша ціна в Варусі - 115,90 грн.

Ціни на оселедець. Фото: скрін Мінфін
Ціни на оселедець. Фото: скрін Мінфін

Вартість коропа

Ціна на короп патраний залишилася на рівні минулого місяця - 200, 45 гривень/кг. А от вартість живої риби зменшилася майже на 15 гривень. Зараз кілограм коропа можна купити за 165, 95 грн, в той час, коли в листопаді його вартість була 179 гривень.

Ціни на короп. Фото: скрін Мінфін
Ціни на короп. Фото: скрін Мінфін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, чи варто запасатися вже зараз: скільки коштують оливки, горошок та кукурудза

Раніше портал Знай інформував, хурма, ківі, банани та груші: Варус та МегаМаркет показали цінники на популярні фрукти

Також наш портал повідомляв, в Україні знову зростають ціни на продукти: як вони змінювалися весь 2023 рік