Українцям допоможуть заповнити порожні полиці у холодильнику, забезпечивши їх безкоштовними продуктовими наборами. Хто і як може зареєструватися для отримання допомоги, повідомляється на facebook-сторінці благодійного фонду "Карітас Суми".

Жителі Сумщини можуть пройти реєстрацію на одержання харчових наборів. Одна з головних умов – людина не отримувала аналогічну допомогу цього року. Також необхідно відповідати критеріям уразливості.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Кому видають допомогу:

  • внутрішньо переміщені громадяни із зони бойових дій;
  • мешканцям зони бойових дій.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Як подати заявку на отримання продуктів

Реєстрація на отримання гуманітарної допомоги проводиться лише за телефоном "гарячої лінії" благодійного фонду: +380500146189 або +380993337392. Подати заявку можна з понеділка до п'ятниці, з 9:00 до 16:00.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять
Показати ще

Для отримання наборів необхідно мати оригінали документів:

  • паспорт або ID-картка та виписка про прописку;
  • довідка переселенця;
  • ІПН;
  • свідоцтва про народження дітей.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців забезпечать медикаментами, їжею та іншими важливими речами: як отримати безкоштовні набори.

Також наш портал інформував, українцям видадуть допомогу, щоб пережити можливі блекаути: хто і що може отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, міжнародна організація роздає українцям готівку: пощастило мешканцям однієї області.