Худнення корисне не тільки для стрункої фігури, але і для здоров'я організму.

Адже набагато важливіші справді здорові органи, ніж струнка талія будь-якою ціною. Деякі звички, які ви робите кожен день можуть завадити поступовому та правильному схудненні.

Вживання багато соків

Соки не є повноцінною заміною сезонним овочам, і загалом їх корисність спірна. Там міститься багато цукрів, а у деяких і ароматизаторів. Головна цінність фруктів – клітковина, а у соках її просто немає.

Апельсиновий сік, фото: кадр з відео
Апельсиновий сік, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Проводити багато часу у соцмережах

Надмірне сидіння в соціальних мережах не тільки призводить до порушення сну та стресу, але і підвищує ризик ожиріння. Недавно було опубліковане дослідження, яке вказує, що у людей, які багато часу приділяють соціальним мережам, ризики ожиріння зростають на 57%. Все це відбувається через невірне положення тіла під час перегляду мереж.

Засинати  з телефоном в руках. Фото Freepik
Засинати з телефоном в руках. Фото Freepik

Не приділяти увагу фізичній активності

Схуднення справа не тільки правильного харчування, але і спорту. Загалом, навіть якщо немає цілі худнути, варто уділяти спортивним заняттям принаймні 20 хвилин часу кожного дня. А якщо хочете худнути, тим паче варто включити у свій розпорядок спорт. Так тіло швидко прийде до норми і покращиться метаболізм.

Спорт, схуднення, Аліна Мурадімова, фото: Знай. ua
Спорт, схуднення, Аліна Мурадімова, фото: Знай. ua

Нерегулярне харчування

Наше тіло любить режим, і тоді воно буде здоровим. Нерегулярне харчування може призводити не тільки до ожиріння, але і проблем зі здоров’ям. Особливу увагу варто приділити сніданку, адже це основний прийом їжі, який закладає майбутній день – змінюється рівень стресу та енергії. За статистикою, ті хто снідають, набагато легше переживають стресові ситуації.

Дієта, харчування: фото doctorpiter
Дієта, харчування: фото doctorpiter

Надмірне вживання газованої солодкої води

Такі напої не тільки сприяють ожирінню, але можуть призвести до проблем зі шлунком. Тому, навіть якщо ви любите солодку воду, варто знайти корисну альтернативу.

Вживання малої кількості води

Вода – основа нашого тіла. За статистикою, чим менше людина п’є чистої води, тим більший шанс ожиріння. Якщо організм не отримує достатньо вологи, воно починає її накопичувати. Тому регулярне вживання води – шлях до стрункості та здоров’я.

Нагадаємо, портал Знай інформував, як вберегти дитину від небезпек Інтернету: поради батькам

Раніше на порталі Знай повідомлялося, готуємось до холодів: як правильно відрегулювати вікна на зимовий режим

Також, наш портал інформував, страждає хребет, кишечник і це далеко не весь список: чим загрожує сидячий спосіб життя