Наші читачі вже помітили, що прийшла осінь, а разом із нею і сезон теплого взуття. Часто ноги можуть потіти, навіть у прохолодний час, коли між вулицею та стопою цілий шар шкіри та хутра. Закрите взуття – це одна з основних причин появи специфічного неприємного запаху.

Неприємний запах створює безліч проблем, наприклад у громадському транспорті чи взагалі, не хочеться зайвий раз йти в гості, щоб не бентежити друзів та знайомих "сирними" ароматами.

Один із українських блогерів, який постійно ділиться свіжими лайфгаками, розповів як швидко упорядкувати взуття.

Секретні технології, які варто спробувати

Запах взуття, скріншот: YouTube
Запах взуття, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Спиртне

Не всі знають про те, що міцне спиртне дозволяє швидко і ефективно видаляти неприємні запахи. Можна використовувати метод і під час роботи із взуттям.

Потрібно спробувати екстравагантний метод. У взуття вливається по одній ложці горілки чи спирту. Після цього потрібно протягом двох годин носити взуття у будинку. Шкарпетки мають бути чистими.

Запах взуття, скріншот: YouTube
Запах взуття, скріншот: YouTube

Наповнювач

Якщо ви бажаєте освіжити взуття до ранку, можна спробувати інший метод. Для цього слід взяти по жмені наповнювача, призначеного для котячого лотка. Цей засіб ефективно справляється з неприємними ароматами.

Вранці потрібно лише струсити залишки засобу. Якщо наповнювача в будинку немає, можна покласти у взуття по парі ложок харчової соди.

Нагадаємо, копаємо пісок, а після - збираємо тирсу: модні способи зберігання кабачків, гарбуза та моркви.

Раніше повідомлялося, що срібло стане як нове: як почистити прикраси в домашніх умовах.

Також, навіщо досвідчені городники поливають малину перед холодами: секрети осіннього догляду, які гарантують врожай.