Холода вже не за горами, тому варто упорядкувати теплий верхній одяг. Прання пуховика потребує певних навичок, адже його можна легко зіпсувати. Втім, є спосіб очистити пуховик навіть не включаючи пральну машину, пише gazeta.ua.

Якщо повністю прати пуховик не бажання, можна почистити забруднені рукави і комір. Насамперед потрібно знайти місце, де можна буде зайнятися очищенням верхнього одягу. Найзручніше буде у ванній, але підійде будь-яке місце, де можна розмістити пуховик на рівній поверхні.

Пуховик. Фото: youtube
Пуховик. Фото: youtube

Другий крок - знайти ватяні диски або нову поролонову губку, а також соду та сіль. Ці кошти і допоможуть упорядкувати ваш одяг.

Як почистити пуховик

Нагріти 150 мл води та розчинити в ній по одній столовій ложці соди та солі. Розчин необхідно ретельно перемішати, а потім за допомогою губки чи ватних дисків втерти у забруднені місця. Процес слід повторити кілька разів, а потім протерти тканину сухою серветкою. Забруднення має зникнути.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Пуховик, фото: Знай.ua
Пуховик, фото: Знай.ua

Також можна приготувати інший розчин: пів склянки соди з половиною склянки перекису водню та склянкою гарячої води. Суміш слід залити у пляшку з пульверизатором та нанести на плями. Через 15 хвилин тканину потрібно протерти чистою серветкою.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, прати не доведеться: простий спосіб повернути білизну та свіжість старим подушкам.

Також наш портал інформував, потрібен лише один дешевий предмет: як захистити одяг від тонального крему та іншої косметики.

Крім того, ми писали, як зберегти колір одягу під час прання: просто додайте ці інгредієнти з кухні.