У Дніпрі на вихідні відомий рибалка зловив величезного сома. Риба виявилася таких величезних розмірів, що поганяла рибалку від берега до берега.

Про це розповів Олександр Громадський на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Випали вихідні, ну і природно хотілося попірнати. Вирішив не ускладнювати і поїхав у дозволене місце біля СТАН 550 Дніпра. Пірнав довго, бачив багато невеликої риби, але раптово помітив величезного сомяру, який лежав на мілині",- розповідає рибалка.

фото: Олександр Громадський / Фейсбук
фото: Олександр Громадський / Фейсбук

За словами Олександра, сом виявився не зимувальній ямі, а це означало, що потрібно було терміново це виправити. Чоловік пірнув і схопив його голими руками за величезну щелепу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

фото: Олександр Громадський / Фейсбук
фото: Олександр Громадський / Фейсбук

"Сом мало не виламав мені обидві руки, тягав мене по всьому Дніпру від берега до берега, іноді вистрибував, як дельфін, а потім йшов на дно. Але все ж потім заспокоївся і я зміг його витягнути", - розповідає Олександр.

фото: Олександр Громадський / Фейсбук
фото: Олександр Громадський / Фейсбук

Рибалка влаштував швидку фотосесію з сомом на пам'ять, а далі "відбуксирував" і випустив його в зимувальну яму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром рибалка вивудив величезних чудовиськ з зубами: "Море адреналіну!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українець здолав річкового "монстра", схоже на новий рекорд: 13-кілограм справжнього хижака

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі рибалка вивудив 12-кілограмового монстра: "тягав більше 2,5 годин"