У Дніпропетровській області в селищі Новопокровка невідомі вкрали ялинки з місцевого кладовища.

Про це розповіла дівчина Маргарита в групі "Перший інформаційний портал Новопокровської ОТГ" у Фейсбуці.

Дівчина розповіла, що в ніч з 18 на 19 грудня на території Новопокровського кладовища вандали зрубали сосну. На наступну ніч, 20 грудня зрубали ще одне деревце.

Сосни посадили 7 років тому біля могили родичів Маргарити.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Деревця зрубані, їх не повернути. Бог покарає того хто вирішив зрубати їх з кладовища. Але мені дуже шкода тих людей, які принесуть новорічне дерево для радості в свій будинок, своїм дітям, купуючи яке навіть не запідозрять скільки в собі нещастя і негативу несе ця сосенка, вирубана на кладовищі", - пише дівчина.

Дівчина закликала односельців бути уважними при покупці новорічних ялинок, так як хтось може стати володарем «цвинтарного дерева».

"Ось тварюка безбожна, без слів", " Виродки моральні, в них немає нічого святого!", " За таке відрубати руку не шкода такій худобі", " Якийсь урод зрубав, що б продати за копійки, а іншим може в будинок горе принести, не дай Бог", " Це нелюди, цих дебілів треба вистрілювати, як шакалів", - обурювалися в коментарях люди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові торгують краденими ялинками, копи не діють: "не купуєте - валіть!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Незаконна вирубка лісу в Україні завдала збитків 234,4 мільйона гривень за 10 місяців

Також «Знай.иа " писав, що На Хмельниччині шаленими темпами вирубують ліс: "Скоро нічого не буде"