Під Дніпром Підлітки вкололи 10-річному школяреві в ногу невідому речовину.

Про це повідомили в пресслужбі Новомосковського відділу поліції в Дніпропетровській області.

Повідомляється, що 22 грудня в поліцію звернулася заступник директора однієї зі шкіл Новомосковська і розповіла, що до неї звернулися батьки одного з учнів і повідомили, що проти їх сина були здійснені протиправні дії.

За словами 10-річного школяра, його спіймала група невідомих підлітків, після чого йому заламали руки і вкололи невідому речовину в ногу. Після скоєного хулігани втекли.

За даним фактом інформація зареєстрована в Новомосковському відділенні поліції та розпочато відповідну перевірку. Наразі правоохоронці опитує однокласників, вчителів та адміністрацію школи. Також, поліцейські шукають можливих свідків події для встановлення обставин інциденту та осіб, які можуть бути до цього причетні.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, у Червонограді Львівської області школяр розпилив газовий балончик посеред уроку і відправив кількох однокласників до лікарні.

До поліції надійшло повідомлення, що 17-річний учень 11-го класу однієї зі шкіл розпилив вміст газового балончика під час уроку.

В результаті навчальний процес був зірваний на три години, а з будівлі школи евакуювали 400 осіб, серед яких були учні та персонал навчального закладу.

Також до лікарні забрали 5 учнів школи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На голови дітей несподівано обрушилася стеля: у школі перебували учні та педагоги

Як повідомляє портал «Знай.иа» Школярі відзначилися оригінальністю, прикрашаючи новорічну ялинку-нарядили сходи

Також «Знай.иа " писав, що На Львівщині колеги вчительки, яка побила школяра, здивували всю Україну: "вона захищала"