У Дніпрі підприємець влаштував благодійну акцію: він безкоштовно роздає новорічні ялинки городянам.

Детальніше про це розповідає видання "Наше місто" з місця подій.

На сьогоднішній день в Дніпрі вже активно стартував сезон продажу новорічних ялинок, ціна яка варіюється від 200 гривень і до декількох тисяч. Однак багато городян не можуть дозволити собі навіть гілочку дерева до свята.

У зв'язку з цим підприємець Сергій Осипенко вирішив провести благодійну акцію: він роздає безкоштовно Ялинки для людей з інвалідністю 1, 2, 3 груп, а також багатодітним сім'ям. Для отримання новорічного подарунка необхідно лише пред'явити документ, що підтверджує одну з категорій. Такі ялинки роздають всього в двох точках міста: на проспекті Героїв, 17 і проспекті Гагаріна, 112.

Сергій Осипенко / фото : Наше місто
Сергій Осипенко / фото : Наше місто

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Підприємець розповів, що ідея подібної акції прийшла йому в голову ще в 2018 році. Тоді він не встиг продати весь товар до Нового року, тому почав роздавати Ялинки безкоштовно. Городяни оцінили його вчинок і обсипали приємними словами.

" мені сподобалася така акція. Всі люди бажали мені добра, здоров'я, успіхів, тому вирішив продовжити", — сказав Сергій.

Чоловік розповів, що цього року він закупив 1200-1500 невеликих ялинок, висотою до метра. Поки вони не закінчаться, акція діятиме.

Нагадаємо, що до Нового року повністю готова головна ялинка Закарпатської області.

Як повідомляв портал Знай.иа, київські ялинки вимажуть бридкою рідиною для їх же блага: "сморід буде на всю квартиру!".

Також Знай.иа писав, що у Києві відкриють головну ялинку-нікого не пустять, але побачать все.