Під Дніпром у місті Верхівцеве дівчина вирішила покаятися і передати свою незаслужену золоту медаль однокласниці через 18 років.

Про це написала Олена Муренко в групі "Наше Верхівцеве" у Фейсбуці.

Автор публікації Олена має намір віддати свою золоту медаль, яку отримала після закінчення школи однокласниці Каті Костенко, тому що вважає, що Катя заслужила її більше, ніж вона.

"Я такої медалі не хочу! Ти була обдурена і ображена, тому, що по праву саме ти повинна була отримати медаль! Я пам'ятаю як ти множила в голові складні числа швидше, ніж учитель вважав на дошці. А які у тебе були проникливі і глибокі твори! Ти вміла так написати, - що твої слова проникали в саме серце і зворушили до сліз не просто дитину, але навіть дорослу людину!", - пише Олена.

Також, за словами автора, Катерина дійсно заслуговувала нагороди, так як вчилася набагато краще Олени. Дівчина закликає батьків і вчителів не допускати несправедливості в школі.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Не можна "топити", тих, хто реально заслуговував на медаль, але не міг оплатити її! Це ж дитячі надії, заслуги, які просто розтоптані жадібністю. Мені треба було ще тоді сказати собі " Стоп!"і відмовитися від медалі, але я це усвідомила тільки з часом. Прости Катя!",- кається Олена.

У коментарях пост дівчини викликав неоднозначну реакцію, були і позитивні і негативні коментарі. Одні користувачі підтримали Олену, сказавши, що краще покаятися пізно, ніж ніколи. Інші відзначили, що медаль вже нічого не поміняє.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Єфремов написав листа молодшому синові загиблого з проханням про милосердя: "молюся за упокій душі"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом військовому "пробачили" ганебний злочин, замішана дитина

Також «Знай.иа " писав, що У Києві п'яний неадекват змусив вмитися кров'ю жінку і "вибачився" за гратами- " важкий день"