У Дніпрі стався нещасний випадок на будівництві: підйомний кран впав на бетономішалку, в якій на той момент перебував чоловік.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає видання "Інформатор".

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 12 грудня, близько 11 години ранку на вулиці Березинській на території будівельного майданчика. Будівельний кран не втримався на землі і впав на бетономішалку.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Під час події всередині вантажівки знаходився водій – його затиснула в кабіні впала конструкція. Отримані травми виявилися несумісними з життям – чоловік помер на місці.

За адресою інциденту терміново направили співробітників Служби порятунку. Щоб дістати тіло загиблого з понівеченої кабіни, вони чекали підйомний кран, який підняв конструкцію, що звалилася.

Кран / фото: Інформатор
Кран / фото: Інформатор

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі сталася жахлива НП, в одному з районів міста вибухнув житловий будинок.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі на Кайдацькому мосту загорівся сміттєвоз.

Також Знай.иа писав, що на трасі міжнародного значення біля Дніпра ніяк не можуть відремонтувати дорогу.