У Дніпрі хлопчина забрався по дереву на рівень 5-го поверху. Городяни перелякалися не на жарт.

Стривожена дніпрянка Тетяна Кочкіна написала пост в соцмережах, в якому поцікавилася у інших людей, чи знають ті, чим займаються їхні діти, передає "Дніпровська панорама".

Дівчину здивувало побачене, адже хлопчик забрався високо на дерево і знаходився на рівні 5-го поверху. І продовжував би лізти далі, якби йому не почали кричати з вікна.

фото: соцмережі
фото: соцмережі

Але також, дніпрянка залишилася за враженням від байдужості інших людей, які навіть не звертали уваги на небезпечні ігри дитини.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Батьки не в курсі, чим діти займаються їхні діти. Але більше мене вражають люди, які не зупиняють таких дітей і просто сидять, розмовляють. Поки з вікна не крикнули, він ліз вище і був на рівні 5 поверху і міг зірватися в будь-який момент"— - написала Тетяна.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

У коментарях не стали суворо засуджувати дії хлопчиська, адже багато хто згадав себе в його віці і те, як вони також лазили в дитинстві по деревах. Деякі навіть писали, що залазили і на більшу висоту.

"Ми набагато вище лазили. Не перебільшуйте і не робіть з дітей «няшок» безруких. "Яжематері", тільки псують життя дітям", " нормальна дитина. Я теж лазила на верхівки дерев. Ще й стрибала з гілки на гілку як мавпа", "Все логічно, пожежна машина, пацан в рятувальника грає", - коментували користувачі Мережі.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові діти влаштували небезпечні ігри на тонкому льоду: "на кону стояли життя"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові Підлітки залізли на дах висотки і звісили ноги, очевидці ахнули: "Безсмертні?"

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі школярі влаштували небезпечні ігри в покинутому садку: "можуть поранити"