Зокрема, зараз він планує покинути лави партії "Слуга народу", щоб приєднатися до "Батьківщини".

Про це повідомляє Політека з посиланням на "Дніпровську панораму" і телеграм-канал "Легітимний".

"Святослав Олійник "провалив" вибори в Дніпрі, дозволивши Філатову набрати 80% у другому турі, не зміг завести потрібну кількість депутатів до міської ради і не в змозі на даний момент скласти коаліцію в обласній раді — сесія, яку він планував на 3 грудня, їм же і скасована. Все це відбувається на тлі корупційних скандалів Олійника, а також зниження рейтингу губернатора Дніпропетровської області Бондаренко (перемог в області не так багато)», - йдеться в повідомленні.

Як підкреслює видання, Олійник, розуміючи, що в правлячій партії у нього зараз «слизька ситуація», почав готувати запасний варіант з відходом до Юлії Володимирівни Тимошенко, народним депутатом від якої Олійник був кілька років тому.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Перейти в опозицію йому зараз вигідно, тому що за даними нашого джерела в НАБУ, хочуть "штормити" Олійника, так як це частина стратегії в рамках боротьби з Коломойським, чиїм найближчим соратником Олійник є вже багато років. Ну, а про зв'язок Тимошенко з Коломойським відомо всім", - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, Національне антикорупційне бюро України почало розслідування проти голови Дніпропетровської облради Святослава Олійника за статтею Кримінального кодексу 366-1»декларування недостовірної інформації".