У Дніпрі шукають безвісти зниклу дівчину. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Головного управління НПУ в Дніпропетровській області.

Як повідомляється, правоохоронці просять допомоги в пошуках зниклої безвісти 19-річної Черенько Камілли Сергіївни.

За інформацією правоохоронців, дівчина ще 6 листопада вийшла з дому і назад не повернулася. Досі про її місцезнаходження нічого не відомо.

Прикмети зниклої дівчини 2001 року народження: зріст 150 сантиметрів, середньої статури, з темно-русявим волоссям, зелено-карими очима.

Особлива прикмета - у дівчини є татуювання на правій руці.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

На момент зникнення була одягнена в чорну куртку, чорний Светр, джинси такого ж кольору. Взута в кросівки чорного кольору.

У поліції просить всіх, хто володіє будь-якою інформацією про те, де може перебувати дівчина, повідомити в Дніпровський відділ поліції за телефонами: (096) 953 60 80, (099) 335 64 91 або 102.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Запоріжжі розшукують дев'ятирічного хлопчика. Пішов з дому і досі не повернувся. У селі Михайлівка, що в Запорізькій області, зникла дев'ятирічна дитина. Сталося це в четвер, 26 листопада. Батьки досі не можуть знайти дитину і просять допомогти всіх небайдужих знайти її.

Також Знай писав, що 1 жовтня на Тернопільщині зникла 35-річна жінка. Тетяну Цибрій розшукують вже 2 місяці, але слідів жінки так і не виявили, також вона не виходила на зв'язок з рідними. Вона проживає в Тернополі і вже 2 місяці не поверталася додому.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зникла 16-річна дівчина. Батьки звернулися в поліцію. Дівчині 16 років, звуть її Тереза Кондик. 24 червня вона пішла з навчального закладу, і вже практично півроку про неї ніхто не чув. Батьки досі не знають, де дочка і чи жива вона. Правоохоронці попросили надати будь-яку інформацію про зниклу дівчину.