Карантин вихідного вніс свої зміни в життя Дніпра і країни. Багато хто з дніпрян думає, що Озерка у вихідні не працює. Як виявилося, тут життя б'є ключем, незалежно від дня тижня.

Про це передає "Дніпровська панорама".

Наприклад, в м'ясному павільйоні продавці утримують ціни на колишньому рівні і не піднімають їх, аби були покупці. Тут вартість м'якоті свинини по 100 гривень за кг, а сала — від 50 до 100 грн.

"Ціну не ломимо, вже давно вона така. Аби люди приходили і купували. Зараз м'ясо дешевше ковбаси і натуральне, фермерське"— - прокоментувала продавець Тетяна.

ринок, скріншот з відео
ринок, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як розповідають продавці на ринку, люди намагаються зробити покупки в будні дні, щоб не доводилося виходити з дому на вихідні.

"Багато ТРЦ не працюють у вихідний, люди намагаються зробити покупки і у вихідні не виходити з дому. Тому думають, що Озерка теж не працює. Продуктові ряди і речові працюють з дотриманням санітарних норм.Правда, покупців більше, ніж продавців. Карантин вніс свої зміни"— - розповідають продавці на ринку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині злетіли ціни на картоплю, надія лише на городи

Як повідомляє портал «Знай.иа» Коронавірус "підправив" ціни на квартири, тисячі нікому не потрібні: "мешканці, знайдіться"

Також «Знай.иа " писав, що Індекс борщу-як змінилися ціни на улюблену страву українців з 2014 по 2020 рік