У Дніпрі жінка вирішила перевірити свою квартиру на проспекті Поля і виявила там бездомного, який відмовлявся покинути приміщення.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, то 26 листопада в поліцію звернулася дніпрянка, яка приїхала в своє житло, де довго не проживає, перевірити чи все добре. Однак господиня житлощі виявила, що замок вхідних дверей пошкоджений, а всередині знаходиться невідомий. Чоловік відмовився пояснити, як він потрапив у квартиру, а також відмовлявся і її залишати.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

Патрульним, які прибули на виклик, дніпрянка надала документи, що засвідчують її право власності на житло. В одній же з кімнат квартири поліцейські виявили невідомого чоловіка.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На питання той не відповідав, але поводився агресивно і намагався піти. До чоловіка довелося застосувати фізичну силу і надіти на нього наручники. А після вивести з приміщення.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

Як виявилося пізніше, 44-річний чоловік не має постійного місця проживання і був засуджений за крадіжку і грабіж. Місяць тому він незаконно потрапив в чуже житло і жив там.

Дніпрянка виявила, що з квартири пропали меблі та фортепіано, також пошкоджена система газопостачання. Чоловік зробив з неї саморобний обігрів, з якого постійно виходило полум'я.

На місці події працювали слідчі, щоб встановити всі обставини події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві банда нелюдів вбивала бездомних заради розваги: "відбивали нирки і знімали на камеру"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові бездомний влаштував "хостел" під вікнами у городян-сморід , пляшки і "бомби" в клумбах

Також «Знай.иа " писав, що У Києві біля пологового будинку оселилися бомжі, - сплять , паскудять і б'ють людей