Під Дніпром у лісосмузі жителі виявили новоспечене звалище з тухлої риби.

Про це пише Дніпровська панорама, посилаючись на коментар Тетяни Шиян.

Повідомляється, що недалеко від Кривого Рогу в лісосмузі виявили величезну кількість тухлої риби, яка розкладалася під відкритим небом.

"Шановні продавці риби, утилізуйте, будь ласка, рибу інакше. Це добре, що зараз прохолодно, а якщо б було літо, сморід стояла б жахлива"— - написала в повідомленні Тетяна Шиян.\

фото: Дніпровська панорама
фото: Дніпровська панорама

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У соцмережах почали з'являтися гнівні коментарі, мовляв, продавці самі винні - не треба було ломити ціну. Правда, є й такі, хто готовий приїхати і набрати кілька пакетів риби для домашніх котів і собак.

Нагадаємо, у центрі Тернополя містяни виявили несанкціоноване сміттєзвалище. Вона розташувалася біля музичного училища, по дорозі до 6 школи, на вулиці Паращука. Місцеві жителі сюди зносять барахло.

Відходи зносять з навколишніх будинків. Очевидці розповіли, що в купах сміття є все від харчових відходів до спиляних гілок і побутових приладів, які відслужили свій термін.

Пізніше стало відомо, що комунальні служби Тернополя взялися за прибирання несанкціонованого звалища, а потім закликали жителів найближчих будинків фіксувати, хто виносить сюди сміття і створює стихійні звалища. Винуватців пообіцяли знайти і оштрафувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Запорожці влаштували смітник прямо під вікнами, дивитися огидно: "Свинячать у себе під носом"

Як повідомляє портал «Знай.иа» З Ужгорода вивезли десятки тонн сміття, але чистіше не стало: "Свинячать щодня"

Також «Знай.иа " писав, що Київщина потопає у відходах, стихійне звалище влаштували прямо перед носом у жителів:"продовжуємо за * ірать"