У Дніпрі сьогодні, 22 листопада, відбувся другий тур виборів мера. З’явилися перші результати екзіт-полів.

Так, за результатами опитування, проведеного Центром соціологічних і маркетингових досліджень "Соціс", впевнено лідирує чинний мер міста Борис Філатов.

Соціологи оприлюднили наступні результати:

За чинного мера Бориса Філатова голоси віддали 78,75% виборців, за його опонента Загіда Краснова – 18,25% виборців.

Нагадаємо, що в тершому турі за Філатова проголосували 46,41% громадян, що мають право голосу; за Краснова тоді проголосували 13,15% мешканців Дніпра.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що харків'янам показали, хто потрапив під крило Кернеса. Ви здивуєтеся, коли побачете ці прізвища.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії. Щорічне зростання числа інфікованих містян не зупиняють мера.

Також, "Знай.uа" писав, що експерт пояснив, чому Краснов переможе Філатова. На його думку, Філатов міг програти Краснову в другому турі виборів.

Крім того, вже відомо, що у Львові рахують голоси після другого туру виборів - там також перемагає чинний мер Андрій Садовий.