У Дніпрі дівчина вирішила винести повз касу дві пляшки горілки і шоколадку.

Про це пише "Дніпро оперативний" посилаючись на соціальні мережі.

Інцидент стався вчора, 19 листопада, в одному з місцевих супермаркетів "Сільпо" на Слобожанському проспекті. Там дівчина намагалася вкрасти горілку і шоколадку. Це помітила охорона магазину і викликала поліцію.

скріншот з відео
скріншот з відео

Дніпрянка зайшла в магазин, сховала під одяг вкрадене, а після цього намагалася непомітно винести товар з магазину. Охорона зупинила злодійку і викликала поліцію. Очевидці зняли інцидент на відео.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"У нашій правді в "Сільпо" спіймали жінку, яка хотіла скрасити вечір горілкою з шоколадкою, а грошей немає. Прекрасний вибір",- написала автор публікації.

Нагадаємо, школярі намагалися пограбувати магазин, але їх спіймали охоронці. Інцидент стався в Тернополі.

Охоронці засікли спробу крадіжки продуктів харчування та напоїв. Молоді люди 2005 -, 2006 і 2010 років народження спробували винести з магазину минаючи касу товарів на суму близько 1000 гривень. Задумане їм здійснити не вдалося.

Дітей передали правоохоронцям, які знайшли їхніх батьків. Тепер батькам потрібно буде понести адміністративну відповідальність за дії дітей і провести виховну роботу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі злодійка прихопила домкрат, ключі та дорожній знак, а "погоріла" на санках

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юні та безголові тернополянки зламали собі життя краденими шмотками

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янка місяцями годувала сім'ю краденим м'ясом, ніхто не помічав