Популярний український телеведучий, автор тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров провів ніч у 50-градусний мороз у Внутрішній Монголії в Китаї.

Своїм досвідом Комаров поділився в своєму Інстаграмі.

Телеведучий розповів, що йому довелося зібрати два відра верблюжих кизяків і занести в юрту, адже в цих краях вони замінюють дрова.

"Я знав, що коли в бужуйці все "верблюже біопаливо" вигорить, а до ранку це відбудеться обов'язково, то буде дуже холодно.Ми з Саней замоталися в шкури, ганчірки і ковдри. І заснули. Треба було виспатися і встати годин о 5-6 ранку, щоб готувати верблюдів до головного зимового свята року - фестивалю Наадам",- розповів телеведучий.

Дмитро Комаров, фото з Instagram
Дмитро Комаров, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Але о 3 ночі в юрті стало дуже холодно. І це означало, що потрібно було встати, вискочити з під-ковдри в 50-градусний мороз за новою порцією кізяків. Але "невідома сила" не дозволяла Комарову це зробити. І його мозок прийняв команду "мерзнути і терпіти", тільки б не виходити на вулицю.

"Не знаю, мерзли б ми до ранку чи ні, але господиня будинку мабуть знала, що нам холодно. Я почув скрипучі кроки по снігу. Двері юрти відчинилися і зайшла наша рятівниця з відром верблюжих какашок. Вона спеціально прокинулася, щоб допомогти нам - чужинцям, які не звикли до життя в юрті при таких температурах", - написав Комаров у своєму Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комаров з "Світу навиворіт" показав себе в дитинстві: з товстенького карапуза в шикарного хлопця

Як повідомляє портал «Знай.иа» Комаров побував по той бік Піднебесної і покатався на верблюдах - що чекає глядачів у новому випуску " Світ навиворіт"

Також «Знай.иа " писав, що Дмитро Комаров дізнається все про клонування в лабораторії майбутнього: "Ожило на очах"