Під Дніпром у місті Новомосковськ садівники зібрали екзотичний для нашого регіону урожай хурми.

Про це розповіла мешканка Новомосковська Ніна Федорівна у Фейсбуці.

Листопад - це місяць, коли починає дозрівати екзотична хурма. Садівник Ніна Федорівна з радістю поділися дивовижними фото, на яких відображені плоди її праці.

фото: Ніна Федорівна / Фейсбук
фото: Ніна Федорівна / Фейсбук

фото: Ніна Федорівна / Фейсбук
фото: Ніна Федорівна / Фейсбук

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Екзотика у пенсіонерів на дачі. Хурма в листопаді. Мушмула Німецька і пасифлора Північна. Дніпропетровщина"— підписала фотографії Ніна.

У коментарях люди гідно оцінили праці мешканки Новомосковська, яка витратила чимало сил і часу на вирощування екзотичної ягоди.

фото: Ніна Федорівна / Фейсбук
фото: Ніна Федорівна / Фейсбук

фото: Ніна Федорівна / Фейсбук
фото: Ніна Федорівна / Фейсбук

"Захоплююся такою працею і такою смакотою!"," Молодці! Ви мене надихнули,посадила насіннячко хурми в квітковий горщик, може і у мене виростить", " Смакота... Молодці все своє маєте", " Екзотика, молодці", " Треба ж.прижилимь південні гості", " Ооо, як апетитно", - коментували користувачі.

Деякі вважають, що хурма — це фрукт, але насправді — це ягода. Плоди у неї великі, розміром з середнє яблуко. Вона дозріває в кінці осені і може залишатися на деревах до зими. Але, для цього їй потрібен відповідний догляд і теплий клімат, що істотно ускладнює життя садівникам-любителям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Корисно знати, і смачно їсти: 8 поживних властивостей хурми, про які ти навіть не здогадуєшся

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українець виростив гігантські лимони на підвіконні-поливає і порошинки здуває

Також «Знай.иа " писав, що Білий гриб можна виростити на дачі, в палісаднику і навіть в горщику-покрокова інструкція