Дніпрянка купила йогурт з цвіллю. Товар продавався по акції.

Про це повідомила Оксана Олейникова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як виявилося, дівчина зайшла за продуктами в місцевий FOZZY і там же придбала йогурт по 50% знижці. Вдома виявилося, що йогурт був з цвіллю.

фото: Оксана Олейникова / Фейсбук
фото: Оксана Олейникова / Фейсбук

За словами Оксани, вона зазвичай дивиться на дату виробництва продукції, але цього разу вона була заліплена стікерами. Дівчина могла б піти в супермакет і повернути товар, але на жаль, чек не зберігся.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

фото: Оксана Олейникова / Фейсбук
фото: Оксана Олейникова / Фейсбук

фото: Оксана Олейникова / Фейсбук
фото: Оксана Олейникова / Фейсбук

"Привіт від FOZZY Cash & Carry на сонячному. Купила в четвер, на жаль, чек викинула. Зазвичай дивлюся на дату, але скрізь була заліплена стікерами. Не розумію, як можна свідомо труїти своїх покупців"— написала в пості Оксана.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Як виявилося, це далеко не перший випадок продажу зіпсованих продуктів. Відомий факт того, як покупниця сильно отруїлася лососем, який купила в цьому ж магазині по знижці.

"Я в цьому магазині отруїлася лососем знижковим дуже важко. Досі як згадаю, так здригну",- розповідає Тетяна.

скріншот
скріншот

"Зіткнулася з подібним на моцареллі - взяла зі знижкою в Сільпо і, хоча до закінчення терміну придатності було ще днів 10, смак був не той, продукт пухкий - я так зрозуміла, зберігали або везли з порушенням норм, тому хотіли скоріше збути товар" - поділилася подібною історією Оля Бережок.

скріншот
скріншот

"Віднесіть назад навіть якщо чек викинули і скажіть нехай самі з'їдять при вас", " Я б віднесла навіть без чека. Просто невеликий переполох при покупцях не буде зайвим", " Я помітила вже давно що знижку таку роблять тільки тоді, коли термін сьогодні закінчується", - коментували користувачі Мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Шаурма "не від Зеленського" ледь не відправила українця в лікарню: "Явно не за рецептом"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дніпрянину впарили сир з кишковою паличкою: "з присмаком безвиході"

Також «Знай.иа " писав, що Супермаркет нагодував тернополянку маслом з цвіллю – " для справжніх цінителів"