У Дніпрі від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією помер майор поліції.

Про це повідомила пресслужба поліції в Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що помер заступник начальника відділу організації діяльності груп реагування Управління превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровській області Віталій Шевцов.

Віталій помер у п'ятницю, 13 листопада, від ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою. Майор прослужив в органах майже 25 років, а в грудні цього року повинен був вийти на пенсію і присвятити себе повністю сім'ї.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

У Віталія залишилися двоє дітей: 18-річна донька і 11-річний син.

На жаль, серце чоловіка зупинилося за три дні до його 43-річчя. Колеги і близькі майора відзначають, що він був професіоналом своєї справи і хорошим сім'янином.

"Він був грамотним і професійним поліцейським, уважним керівником, люблячим чоловіком, чудовим батьком і сином. Висловлюємо родині померлого поліцейського щирі співчуття",- пишуть колеги померлого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Львівщині коронавірус погубив талановиту викладачку-без неї осиротів університет

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів"

Також «Знай.иа " писав, що Юна киянка два тижні боролася з коронавірусом, рідні осліпли від сліз: "лікарі говорили, не більше 3 днів"