У Дніпровській лікарні рятують 3-річного малюка, який перекинув на себе каструлю гарячого супу.

Хлопчик отримав 35 відсотків опіків тіла, що для діток критичний стан, передає "Суспільне".

За словами лікаря Артема Посунько, протягом тижня дитину планують перевести з реанімації в лікувальне відділення. На щастя, життю малюка вже нічого не загрожує.

"Була проведена комбінована операція, зробили некректомію, тобто видали нежиттєздатні тканини і поверху ран покрили ксеноімплантом – штучним замінником шкіри. У найбільш глибоких і критичних ділянках ми пересадили власну шкіру"– розповідає Посунько - лікар-комбустіолог обласної дитячої лікарні.

Мама Діми розповіла, що в той нещасний день її діти дивилися телевізор , жінка залишила їх буквально на хвилину. Але в цей час малюк відкрив духовку, встав на неї і перекинув на себе з плити каструлю з гарячим супом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім Діми, в сім'ї ще двоє дітей: братик-близнюк і старша сестричка.

Зараз за словами волонтерки Олександри Сови, хлопчикові потрібна кров 20 донорів, її можна здати в банку крові, призначення – для обласної дитячої лікарні, відділення реанімації, Дмитру Чуприкову.

Також, маленькому Дмитрику можна допомогти фінансово:

Рахунок :одержувач: БФ " БО " Совушка"
ЄДРПОУ / ДРФО 41414462, А-Банк,
МФО 307770, АТ " А-Банк"
IBAN UA923077700000026004010029952 UAH (Українська гривня) так само ви можете перевести гроші на картку фонду 5583350100373193 (Через термінал).

Приватбанк 5168 7427 1212 6501 (карта оформлена на директора БФ Совушка Тимощенкова.А. С) вказати при перекладі для Діми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині рятують обпаленого малюка, мати молиться під реанімацією: "скупався в каструлі"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Запоріжжі дитина "скупалася" у відрі окропу, пів тільця обпалено-мама благає про допомогу

Також «Знай.иа " писав, що Під Херсоном діти опинилися в лікарні з опіками: винні кава і обігрівач