У середу вночі, 11 листопада, в Дніпрі на перехресті вулиці Калинової і Слобожанського проспекту сталася жахлива ДТП.

У масштабній аварії брали участь п'ять автомобілів (дві Mazda, Honda, Audi і Infiniti). Удар був такої сили, що Honda, в якій знаходилася сім'я, разовало на частини. У салоні автомобіля було подружжя - Максим і Аня Авдєєви. Аня померла на місці, Максима намагаються врятувати в реанімації лікарні імені Мечникова. Про те, що трапилося, в Facebook розповіла колега Максима Анастасія Пирогова.

У молодої пари залишилася 6-річна донька Настя, яка поки не знає про смерть мами.

Величезне прохання всіх небайдужих, допомогти хоч однією гривнею, яка піде на допомогу Максиму і його дочки Насті.

4149499121017246 Авдєєва Валентина Вікторівна (мама Максима).

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, під Львовом шумахер на Toyota покалічив 7-річного хлопчика і перевів стрілки: "стрибнув під колеса".

Як повідомляв портал Знай.ua , на Прикарпатті священик став депутатом обласної ради. Коломийська єпархія УГКЦ відсторонила отця Миколая Мединського від проведення богослужінь. Він балотував до обласної ради від партії"За майбутнє".

Також портал Знай.ua писав, що у Кривому Розі водій маршрутки № 83 не пустив в салон дитину, тому що у нього не було маски.