У Кривому Розі на вулиці Ньютона кажан залетіла в квартиру.

Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Виклик про не званого гостя на Службу порятунку "101" надійшов 11 листопада, близько полудня.

По прибуттю на місце події, рятувальники з'ясували, що кажан випадково залетіла на балкон квартири, яка знаходиться на 4-му поверсі житлового будинку.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Надзвичайники виловили непроханого гостя і випустили на волю.

Кажана на балконі ловили четверо пожежників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Криворіжець запечетлив унікальне чудовисько з крильцями-прилетіла з лісу. У Кривому Розі фотомисливцю вдалося відобразити в світлий час доби унікального кажана.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові в приміщенні Інституті загальної та невідкладної хірургії виявили півтисячі кажанів. Для того, щоб вивезти тварин з приміщення, звернулися за допомогою до Харківського центру реабілітації рукокрилих. Однак спроба порятунку тварин обернулася трагедією: співробітники Інституту, поки чекали фахівців з тварин, помістили всіх кажанів в одну коробку. В результаті кажани перегрілися і померли від теплового удару і задухи.

Також «Знай.иа " писав, що Квартиру харків'ян окупувала сотня летючих тварюк-терміново закрийте вікна. У центрі Харкова в одну з кварти залетіла зграя кажанів. Як стало відомо, господарі квартири надовго пішли і залишили відкрите вікно на провітрювання. А коли повернулися, то виявили майже 100 кажанів двох видів.