У Дніпрі патрульні врятували жінку з квартири, яку охопило полум'я.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Кривого Рогу.

Повідомлення про пожежу в одній з багатоповерхівок Кривого Рогу надійшло патрульним вчора,8 листопада, близько 12 дня.

Правоохоронці оперативно прибули за вказаною адресою і побачили, що квартиру на п'ятому поверсі охопило полум'я, а з вікон йшов густий дим. Не гаючи ні хвилини, інспектори кинулися в задимлений під'їзд.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Назустріч поліцейським вибіг чоловік і повідомив, що його співмешканка знаходиться в палаючій квартирі і не може самостійно вийти. Сержант поліції Сергій Мартинов, не вагаючись забіг у квартиру. Схопив жінку і виніс на власних руках у безпечне місце.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

Постраждалій надали первинну домедичну допомогу та вжили заходів щодо гасіння пожежі, оскільки наряд ДСНС на цей момент ще не приїхав. Жінку з опіками обличчя та рук медики госпіталізували до лікарні.

На щастя рятувальники, які прибули на місце інциденту, успішно загасили загоряння.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові патрульні врятували малюка, якого покусав собака. Правоохоронці супроводили до лікарні дитину для швидкого надання медичної допомоги.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві патрульні Станіслав Севідов і Юрій Школяренко врятували 20-річну дівчину, яка хотіла накласти на себе руки. На балконі 25-го поверху очевидець помітив людину, що сидить на перилах, звісивши ноги вниз. Свідок дуже злякався і відразу викликав поліцію.

Також «Знай.иа " писав, що Під Дніпром курсантка не розгубилася і врятувала чоловіка з епілепсією: "13 хвилин здавалися вічністю". Чоловік з нападами судом втратив свідомість і впав на підлогу, прямо посеред ділянки. Ольга не розгубилася і кинулася на допомогу чоловікові.