У Дніпрі, 8 листопада, померла директор школи № 35 - Солодовник Світлана Миколаївна.

Про це стало відомо з повідомлення в Телеграм-каналі "ГумДеп Дніпро".

Світлани Миколаївни не стало на 47 році життя. Для всіх вона залишиться доброю і щирою людиною, яка 30 років віддала навчанню і вихованню підростаючого покоління.

фото: Телеграм-канал "ГумДеп Дніпро"
фото: Телеграм-канал "ГумДеп Дніпро"

"Це непоправне горе для рідних, близьких, друзів і колег. Світла і незгасима пам'ять про її добрі земні справи назавжди залишиться в пам'яті і серцях всіх, хто її знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч з нею, кого вона вчила.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Висловлюємо співчуття рідним і близьким, друзям і колегам. Родині буде надана матеріальна допомога", - написано в повідомленні.

скрін
скрін

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Тернополі прощаються з колегою Комаровського – її обожнювали діти і батьки. Людмила Алексєєнко все життя пропрацювала в інфекційному відділенні дитячої лікарні, була доцентом кафедри педіатрії. Її колеги та студенти висловили співчуття рідним і близьким, а також зазначили, що Людмила Іванівна була хорошим лікарем, мудрим викладачем.

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Ужгороді помер професор університету-студенти обожнювали його лекції. Стало відомо про те, що на Закарпатті помер професор УжНУ Михайло Лендел. Сталося це в середу, 4 листопада. Що саме стало причиною смерті - не повідомляється. Потрібно дочекатися офіційної інформації від рідних.

Також «Знай.иа " писав, що Франківськ оплакує смерть улюбленої вчительки, згоріла за години: "Тест досі не прийшов". В Івано-Франківську померла вчителька історії ліцею №10 Івано-Франківської міської ради.