Як і прогнозували політологи, місцеві вибори 2020 показали по всій Україні, зокрема і на Дніпропетровщині, серйозну конкуренцію між місцевими регіональними партіями і загальнонаціональними політичними проектами.

Якщо говорити про монополію «блоку Кернеса» в Харкові і Харківській області немає сенсу, то здивування в кампанії цього року викликає Дніпровська партія «Громадська сила».

Місцеві вибори 2020 для цієї команди стали певним екватором і іспитом в серйозності їхніх намірів. Результат дивовижний - представники "Громадської сили" вперше отримали мандати до обласної ради та Ради по області.

Працюючи в Дніпрі з 2007 року, члени партії та громадської організації вели постійну роботу за багатьма напрямками життя міста, а не як всі інші партії включалися в життя міста тільки під вибори.

А це означає, що багаторічна і фундаментальна робота "Громадської сили" дала свої плоди, жителі області із запитом на місцевих лідерів нарешті отримали своїх депутатів.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

"Громадська сила" вперше представлена у Дніпропетровській обласній раді, у Підгороднянській, Павлоградській, Нікопольській та Дніпровській міських радах, а також у Новоолександрівській сільській раді.

А це означає, що Партія без звичної Всеукраїнської вертикалі динамічно набирає позиції. Без іменитих київських шефів і олігархічного фінансування, місцева Дніпровська партія «Громадська сила» розвинулася до рівня регіонального проекту. А результати другого туру виборів міського голови Дніпра, в який вийшов лідер «Громадської сили» Загід Краснов, можуть змішати всі звичні розклади для місцевих кланів.