У Дніпрі офіційно стартував опалювальний сезон, опалення подають у дитячих садках, школах, лікарнях.

Про це стало відомо з сюжету ДніпроTV, передає Дніпровська Панорама.

На сайті мерії Дніпра з'явився проект розпорядження "Про початок опалювального сезону 2020-2021 рр.в Дніпрі".

Згідно з проектом, всі теплопостачальні організації повинні провести запуск системи опалення споживачам з 1 листопада 2020 року або в разі зниження середньодобової температури до +8 градусів протягом трьох діб.

опалення, скріншот з відео
опалення, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Затверджений тариф у КП "Теплоенерго" для абонентів з рахунками тепла в будинках — 1579,51 грн/Гкал. Для абонентів без лічильників цей показник складе 43,8 грн/кв.м. варто відзначити, що ця мережа охоплює найбільшу кількість користувачів по Дніпру — вона забезпечує теплом майже 85% житлового фонду міста. Майже на тому ж рівні знаходиться тариф від КП «Коменергосервіс» — 1427,75/Гкал. Велика частина споживачів цієї мережі - лівобережна частина міста. Ціна дійсна від 17 січня, з тих пір вона не змінювалася. Найменше платити доведеться абонентам Придніпровської ТЕС - тут вартість теплоенергії складе 841, 36 / Гкал.

Якщо у вас виникли проблеми з постачанням тепла або оплатою послуг, зверніться на лінію міської ради — (056)732-12-12, (095)732-12-12, (096)732-12-12, (073)732-12-12.

Детальніше дивіться у сюжеті:

"Місто готове до опалювального сезону. На будь-які проблеми (пориви або розвоздушіваніе систем) у нас є по дві аварійні бригади в кожному районі, які цим займаються, а також слюсарі житлово-експлуатаційних управлінь",- заявив мер Дніпра Борис Філатов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі школярі мерзнуть на уроках, батьки поставили Філатову жорсткий ультиматум

Як повідомляє портал «Знай.иа» Руйнівний сезон 2020-2021: які тарифи на комуналку чекають українців у наступаючому році

Також «Знай.иа " писав, що Українців "шандарахнули" рекламою комуналки для дорослих- " платіжка за газ за*рахала?!"