У дніпровських маршрутках чоловіки не поступаються місцем матусям з дітьми.

Про це стало відомо з повідомлення Angeli Lov в групаі "12 квартал Дніпра" у Фейсбуці.

Дніпрянка розповіла історію про те, як вона стала свідком того, що в переповненій маршрутці ні один з чоловіків не поступився місцем дівчині з дитиною.

"Пост гніву до чоловічої статі!Сьогодні проїхалася в маршрутці і була просто шокована від наших так званих чоловіків!
Це просто геніальні люди з відморожування. Один робить вигляд, що спить. Інший - в вуха навушники і залип в телефон, є взагалі "тупо їдуть, обличчя цеглою"! Але взагалі мене здивувало, як один стоїть між двома дівчатами демонстративно "пошурику" присів і закрив очі!", - обурюється в повідомленні Angeli Lov.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Коментарі з приводу почутого посипалися найрізноманітніші. Хтось, як і автор поста критикує чоловіків, а є й такі, хто не проти кинути різке слівце на адресу матусь, які спеціально спекулюють дітьми, щоб їм поступилися місцем в транспорті.

Свою думку також висловили чоловіки:

"З автором поста згоден тільки в плані того, що не поступилися комусь з дитиною. Я поступаюся хворим, літнім, з дитиною (навіть якщо не хочуть — переконую, що сидіти з дитиною безпечніше).

За вагітних можу навіть інших попросити. В іншому прошу тримати свою думку при собі. Підстав або гендерного переважного права на сидячі місця немає"— прокоментував Валерій Вербицький.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Хмельницькому бидло-маршрутник вигнав дитину за те, що він поступився місцем бабусі

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові вагітну вдарили в живіт в забитій по зав'язку маршрутці - "синочок, поворухнулися"

Також «Знай.иа " писав, що У Луцьку пенсіонерка створила немислиме з молодою дівчиною-поступилася місцем і стала " кур * ой"