Претендент на посаду міського голови Кривого Рогу, який посів третє місце, Костянтин Павлов заявив про факти фальсифікації на минулих виборах.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"У Кривому Розі 294 виборчі дільниці. У Довгинцівському районі проведено перерахунок голосів на виборчій дільниці №121540 (вулиця Симонова 10, 81-а школа). Голова Комісії-Дем'яненко Інна Анатоліївна - від кандидата в мери Шевчика Д.В. "слузі народу" Юрію Сова приписано 119 голосів. У першому протоколі комісії, підписаному головою і всіма членами, було зазначено, що він набрав 154 голоси. А при перерахунку з'ясувалося, що реально по бюлетенях — 35. Проголосувало всього на дільниці — 644 людини. Відсоток фальсифікацій порахуйте самі", - написав політик.

Павлов додав, що Кримінальний кодекс за такі дії передбачає покарання позбавлення волі від 3 до 7 років.

"Стаття 158 ч. 2 прим.3 Кримінального кодексу України-термін від 3-х до 7-ми років. Доказова база повна. Оригінал Першого протоколу та оригінал уточненого протоколу. Сподіваюся, що прокуратура і поліція будуть служити не "слуг олігархів", а закону", — написав він.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За даними Павлова, кримінальне провадження ще не відкрито.

"Ще раз — реально було 35. У протоколі "слузі" написали 154", — резюмував він.