У Дніпрі на кладовищі, яке знаходиться в Березанівці почастішали крадіжки, які як ніж у серці, боляче ранять родичів померлих. Невідомі крадуть все, що побачать. З могил забирають вінки, квіти, лампадки і не тільки.

Про це стало відомо з повідомлення Світлани Митрофанової в групі "Березанівка - мій райончик" у Фейсбуці.

Жінка нещодавно пережила величезне горе - поховала сина. Не минуло й 40 днів після похорону, а на кладовищі могилку сина обкрадають вже не перший раз.

У Світлани крик душі. Вона хоче попередити всіх про свавілля.

"Це крик душі! Дуже хочеться вас попередити!

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На кладовищі по вул. Моторній біля Капустянської школи почастішали крадіжки. У мене недавно загинув син, ще немає 40 днів. Я вже три рази саджу хризантеми, їх крадуть. Але після того, що сталося сьогодні, я просто в шоці.

Навіщо було красти вінки з могили, вкрали навіть чашку з підписом «Коханому синочку». Може хтось бачив, що несуть велику корзину з синьо-жовтих троянд. Була корзина у вигляді серця і хризантеми в горщиках. Велике прохання повідомити мені"— написала Світлана.

" Це хтось постійно цим промишляє, у нас не тільки квіти крадуть живі, штучні, вазу, лампадку кам'яну. Це просто жах"," У нас вже три рази крадуть вінки і квіти,посадили туйки ,вкрали і їх.Минулого разу я квіти чорним лаком побризкала, не допомогло", " Ще сім років тому садила улюбленої свекрухи квіти на могилку, так не пройшло і пару днів як викопали... Протягом останніх декількох років регулярно пропадають лампадки, вазочки під квіти і кошики з штучними квітами. Ці нелюди, Бога не бояться", " У бидла немає моралі і жалю до чужого болю( тільки нажива", " Це жахливо, а найжахливіше, що вкрадені живі квіти потім продають на ринку ", " Виродки, навіть бога не бояться, нічого святого!",- обурювалися в коментарях городяни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Автомобіль, карета і навіть ціла квартира-розкішні могили циганських баронів, які неможливо уявити

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові попрощалися з кримінальним авторитетом, якого боялися навіть найсміливіші

Також «Знай.иа " писав, що Скільки коштує померти в Україні-ці цифри зроблять вас безсмертним