Під Дніпром в місті Покрова двоє чоловіків, серед яких школяр, проникли в будинок і пограбували господаря.

Про це повідомляє "Дніпро оперативний" з посиланням на власні джерела.

Інцидент стався вчора, 28 жовтня, на вулиці Шевченка. У цей день в поліцію надійшло повідомлення від 61-річного жителя міста Покрова про те, що близько 8 години ранку в його будинок проникли двоє невідомих.

Зловмисники вибили двері, стягнули з дивана пенсіонера, повалили на підлогу і жорстоко побили палицею. Потім злочинці відібрали телевізор, ТВ-тюнер, електричний вентилятор і тонометр.

Правоохоронцям вдалося встановити особу одного з причетних до скоєння злочину. Ним виявився 16-річний місцевий житель. Відносно його спільника проводяться оперативно-розшукові заходи.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

Нагадаємо , у Києві на кладовищі школяр пограбував пенсіонерку.

Повідомляється, що сталося це на одному зі столичних кладовищ. 14-річний хлопчик пограбував пенсіонерку, а зробив він це для того, щоб купити собі мобільний телефон. Його сім'я не може дозволити собі його придбати.
71-річна жінка прибирала на кладовищі могилу своїх рідних, як раптом, непомітно до неї підкрався підліток, схопив сумку жінки і втік. Вдалося хлопчиську обчислити за прикметами, про які розповіла сама пенсіонерка.
Неповнолітній незабаром був знайдений і затриманий.