У Дніпрі мешканці гуртожитку колишнього паперового заводу по вулиці Каспійській, 16 два роки прожили без опалення та світла.

Про це стало відомо з сюжету ДніпроTV.

Дніпряни кажуть, через нелюдські умови їх змушували покинути свої будинки, щоб відібрати житло. У ситуацію втрутилася міськрада.

Детальніше в сюжеті:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, у Новомосковську Дніпропетровської області в гуртожитку, розташованому по вулиці Спаська, 9а, відключили електроенергію після зміни керуючої компанії, яка взяла на забезпечення дану будівлю.

Електрика, енергія, опори, мережі \\ фото Getty Images
Електрика, енергія, опори, мережі \\ фото Getty Images

Причиною відключення електрики стала відсутність договору на розподіл електроенергії у нової керуючої компанії КП "Новомосковськгортранс". У зв'язку з цим жителі гуртожитку звернулися до мера міста і керуючого Новомосковського РЕМ з вимогою втрутитися в ситуацію і посприяти швидкому відновленню постачання електроенергії. Звернення також підтримала компанія ДТЕК Дніпровські електромережі.

Як стало відомо, КП "Новомосковськгортранс", яке призначили керуючою компанією навесні 2020 року, не уклала відповідний договір на постачання електроенергії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром виявили багатодітну сім'ю-Мауглі-живуть без світла, води та туалету

Як повідомляє портал «Знай.иа» Запорожан запхали до гуртожитку-клопівника: "хіба люди так живуть?"

Також «Знай.иа " писав, що Гуртожиток "Укрзалізниці" у Дніпрі підселив до людей тарганів та гори плісняви-кадри комунального пекла