У Дніпрі на житловому масиві Калинівський школярі знайшли собі небезпечну розвагу, вони гуляли по території покинутого дитсадка і били в ньому скло.

Про це повідомили очевидці в групі "Калиновський (Клочко)" у Фейсбуці.

Як стало відомо з поста, дніпрянин проходив біля покинутого дитячого садка, як раптом йому на голову посипалося скло. Виявилося, що діти били шибки зсередини будівлі.

Дніпрянин, який став свідком дозвілля малолітніх "капосників", запитав, навіщо вони б'ють шибки. У відповідь діти відповіли, що просто так. Відзначимо, що хуліганили у садка хлопчики років по 10-12.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Такі дії школярів могли призвести до травм, як самого чоловіка, так і інших дітей. Варто відзначити, що товариші тих, хто бив скло, теж знаходилися внизу.

Чоловік також зазначив, що по території колишнього саду, нерідко проходять батьки з маленькими дітьми і літні люди.

"Якщо б не відійшов трохи в сторону, то великі осколки могли б мене поранити. Якщо в групі є батьки даних малолітніх ентузіастів-руферів, прошу вплинути, тому що на території колишнього саду, нерідко гуляють батьки з маленькими дітьми і літні люди"— написано в пості.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові нудьгуючого на канікулах школяра застукали на смертельно небезпечному занятті: "премія Дарвіна?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі діти влаштували небезпечну розвагу посеред дороги: "лягай під машину - чи слабо?"

Також «Знай.иа " писав, що Харківські малолітки окупували дах багатоповерхівки, небезпечна розвага потрапила на камери - " куди дивляться батьки?"