У Дніпропетровській області, в селищі Аули знайшли свій спосіб, як швидко і ефективно гасити невикористані бюлетені. Замість ножиць на виборчій дільниці використовують сокиру.

Відео з доказом ефективності такого способу виклала у Фейсбуці голова районної ради Криничанської районної ради Наталія Кобзар.

"Тільки у нас в Аулах так самобутньо і колоритно погашаються невикористані бюлетені.. ! Це традиція! Дякую Олександру Топку, що поділився цим скарбом!" - підписала Кобзар відеозапис.

На кадрах видно, як чоловік за допомогою сокири зрізає кут з пачки бюлетенів. Таким чином, працівники дільниці вирішили не лише зекономити час, а й власні сили.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Згідно із законом, погасити невикористаний виборчий бюлетень потрібно шляхом відділення правого нижнього кута і зазвичай це роблять за допомогою ножиць, але їх було так багато, що вирішили гасити їх сокирою.

Користувачі в соцмережі оцінили цей спосіб як простий і швидкий.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Ужгороді виборці голосували при свічках, і романтика тут ні при чому

Як повідомляє портал «Знай.иа» Прикарпатці масово познущалися над бюлетенями замість слуг народу: "під * * аси"

Також «Знай.иа " писав, що Прикарпатцям підсунули бюлетені з "липовими" кандидатами: "Таких немає в Україні"