Борис Філатов відверто розповів про дитинство, про друзів, про сім'ю.

"Ніякий я не страшний і не колючий, я нормальний"— - так починає свою відверту і щиру розповідь Борис Філатов. Здавалося б, про нього відомо практично все. Він завжди відкритий і готовий до спілкування. І здавалося ми знаємо про нього все, але знайшлося ще багато прихованого про що Філатов вирішив поділитися.

Страх в очах, щирий сміх і впевненість у майбутньому — саме таку бурю емоцій ви зможете спостерігати в цьому одкровенні Бориса Альбертовича, якому з самого дитинства доводилося бути дорослим.

"Кожен день потрібно робити світ кращим, роблячи маленьку, але корисну справу",- зазначив Філатов.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, поліція АНД району відкрила кримінальне провадження за фактом підкупу виборців під час агітації за чинного мера Дніпра Бориса Філатова.

Як вказується в матеріалах справи, 15 жовтня при проведенні мером міста передвиборної агітації невстановлена особа роздавала предмети і речі з символікою політичної партії «Пропозиція».

На місце події була направлена слідчо-оперативна група метою встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Філатов відкриє "портал у космос" у Дніпрі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Філатов згадав часи бідності і знайомство з дружиною Мариною: "поневірялися по квартирах, грошей не було"

Також «Знай.иа " писав, що "Боїшся сам-візьми Корбана", - Краснов запропонував Філатову новий формат дебатів