У центральній частині міста дніпрянин натрапив на лисицю, що розгулювала по балці.

Відповідними кадрами Ярослав Чемерис поділився на своїй сторінці в Facebook.

Чоловік відправився накопати черв'яків для риболовлі, і несподівано зустрівся з блукаючою в пошуках їжі лисицею.

"Я сфотографував цю лисицю практично в центрі Дніпра, в нижній частині Краснопівстанческої балки, в 100 метрах від перетину вулиць Чкалова і Виконкомівської. Там я частенько копаю такого "дефіцитного" хробака-кожушка перед риболовлею на сома. Лисицю побачив метрах в 50, вона захоплено копалася в смітті. Далі - справа техніки і мисливського азарту. Фотографії зробив на звичайний телефон, максимально наблизившись до тварини"– написав Ярослав Чемерис.

фото: Ярослав Чемерис, соцмережі
фото: Ярослав Чемерис, соцмережі

Чоловік припустив, що тварина могла втекти із зоопарку або ж щось змусило лисицю покинути свій будинок і шукати притулок в місті.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У коментарях під публікацією жителі міста повідомляють, що також бачили лисицю в парку Гагаріна і на території Дііта. Тварина копалася у відходах біля сміттєвого контейнера, очевидно в пошуках їжі.

фото: соцмережі
фото: соцмережі

"Зміна клімату, катаклізми, недбайливі дії людини, що знищує природне середовище диких тварин, призводять до подібного колапсу. Коли споконвічно лісові жителі, гнані голодом, залишають, звичні для них місця проживання. І нічого хорошого, нам, людям, це не обіцяє, швидше віщує…",- вважає Чемерис.

фото: Ярослав Чемерис, соцмережі
фото: Ярослав Чемерис, соцмережі


За статистикою, саме лисиці, особливо в період розселення молодняку, представляють найбільший ризик поширення сказу. Хоча ймовірність цього є лише там, де лисиць дійсно багато.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Закарпатті руда бестія закохала в себе всіх далекобійників, і це не плутана

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Франківську скажена лисиця закрила пів міста на карантин

Також «Знай.иа " писав, що На Закарпатті руда красуня пробралася у двір садиби, де водяться павичі, качки і лебеді