21 жовтня в Дніпропетровській області в місті Нікополь пішла з життя Тетяна Савченко. Вона була головлікарем 3-ї поліклінники. Причиною смерті стала коронавірусна інфекція.

Про це стало відомо з повідомлення на сторінці громадського об'єднання "Нікопольчани" у Facebook.

У повідомленні висловлюють глибоку скорботу у зв'язку з раптовою смертю чудового лікаря і доброї людини,
Тетяни Олександрівна Савченко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У коментарях люди тепло відгукуються про Тетяну Савченко, кажуть, що вона завжди була компетентною, милосердною і чуйною.

Нагадаємо, на Тернопільщині помер лікар-реаніматолог Олег Петренко. Його серце перестало битися 8 жовтня. Про це йдеться в повідомленні Тернопільського управління охорони здоров'я.

На 67 році помер лікар-анестезіолог-реаніматолог Петренко Олег Васильович. Він працював у Тернопільській районній лікарні. Чиновники зазначили, що цей лікар став шостою жертвою коронавірусу серед медиків Тернопільщини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Прикарпатті 8-річний хлопчик помер від коронавірусу, медики рятували до останнього: "Ослабли легені"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі помер легендарний лікар-новатор-служіння людям було сенсом життя

Також «Знай.иа " писав, що На Прикарпатті помер відомий лікар-травматолог: "умів знайти добре слово для кожного"