У Кривому Розі водій маршрутки № 83 не пустив дитину в салон, тому що у того не було маски. Такий вчинок викликав неоднозначну реакцію у городян.

Про це стало відомо з групи Транспорт Кривого Рогу у Фейсбуці.

Автор поста, мешканка Кривого Рогу Ольга, стверджує, що в салоні вже сиділи люди без масок, та й сам маршрутник не надів маску правильно (вона висіла у нього під носом). Ольга повідомила водієві, що діти можуть їхати без масок.

Водій не зміг ніяким чином пояснити своє рішення. У підсумку дитина не змогла доїхати додому на цій маршрутці.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"У мене питання: до яких пір такі водії будуть вершити долі дітей???? Дитина їхав з тренування, зі школи, та хіба мало звідки....він їхав додому. А його так нахабно покарали і вигнали з маршрутки (зупинка Схід , ПівнГЗК). Як можна достукатися до начальства, служби якоїсь, щоб ці горе-водії припинили свавілля над дітьми"— - написала Ольга.

Даний інцидент викликав вельми неоднозначну реакцію у громадськості. Знайшлися і прихильники водія, і прихильники дитини.

"А де сказано, що діти можуть не носити маску? Тут двояко, шкода дитину, яка могла просто втратити цю маску, і як йому їхати додому? І водія можна зрозуміти, штраф платити не хочеться. А ось з пасажирів дійсно міг би хтось маскою і поділитися, У мене теж дві завжди. Не раз уже давала людям які забули маску або у яких резиночку на масці лопнула",- висловила свою думку Олена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві маршрутник-псих викинув жінку за борт - не сподобалися копійки

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі маршрутник-хам залишив дитину плакати на зупинці

Також «Знай.иа " писав, що У Запоріжжі бидло-маршрутник накинувся на пенсіонерку: "обкладав матом і погрожував"