У Кривому Розі стався неприємний інцидент: водій маршрутки №83 не пустив в салон дитину, тому що у неї не було маски.

Про це написали на Facebook-сторінці "Транспорт Кривого Рогу". Автор посту, Ольга, розповіла, що в салоні вже сиділи люди без масок, та й сам водій надяггнув її неправильно (ніс був відкритий). Жінка розповіла маршрутнику, що діти можуть їхати без масок.

Довідка. Дітям від 12 років нарівні з дорослими потрібно носити маски в громадських місцях. Для дітей від 6 до 12 років носіння масок в більшості випадків не рекомендується. Але рекомендують надягати маски, коли неможливо дотримуватися дистанції.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Водій своє рішення пояснити не зміг. У результаті дитині довелося чекати наступну маршрутку.

"У мене питання: до яких пір такі водії будуть вершити долі дітей???? Дитина їхала з тренування, зі школи, та хіба мало звідки.... Вона їхала додому. А її так нахабно покарали і вигнали з маршрутки (зупинка Схід, ПівнГЗК). Як можна достукатися до начальства, служби якоїсь, щоб ці горе-водії припинили свавілля над дітьми", - написала Ольга.

Користувачі неоднозначно відреагували на вчинок чоловіка: одні підтримали водія (той не хоче ризикувати і платити штраф), інші - засудили.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі п'яний пенсіонер пірнув під маршрутку, добром не скінчилося. Стало відомо про те, що в Запоріжжі перехожий потрапив під маршрутку. Зараз він перебуває у важкому стані.

Також портал Знай.ua писав, що тарифи у львівських маршрутках зійшли з розуму, залиште 30 гривень на шоколадку. На Львівщині через відсутність пасажирів падають ціни у міжміських автобусах. Місцеві перевізники ввели акції, щоб переманити пасажирів з електрички.

Також портал Знай.ua писав, що на Буковині маршрутник вказав на двері мамі з дитиною: "працюють за настроєм" Доїхати на роботу в школу на перший урок з проспекту Незалежності до Герцена, 36 неможливо.