Відновлення кримінальної справи проти мера Кривого Рогу Юрія Вілкула і його нібито виклик на допит з метою обрати запобіжний захід насправді – одна з перевірених технологій сім'ї Вілкулів з метою викликати співчуття серед виборців і мобілізувати свій електорат.

У цьому переконаний політолог Кирило Сазонов. Відповідні думки він озвучив в ефірі телеканалу Україна24.

Відзначивши те, що штаб Юрія Вілкула веде надзвичайно брудну виборчу кампанію в місті проти свого опонента, кандидата від Партії "Слуга народу «Дмитра Шевчика, яка включає атаку на близьких Шевчика, Сазонов додав:" Плюс – я чув, що Юрій Вілкул заявив про те, що проти нього завели кримінальну справу, йому вручать підозру і знімуть з виборів. У прокуратурі кажуть:»ми про це не знаємо".

За словами політолога, прокуратура не займається політикою, але вони прекрасно розуміють, що кандидата в мери, одного з двох ведучих, звинувачувати і вручати підозру перед виборами – це вручати собі «великий головний біль».

"Вони б почекали. Тобто така теж технологія - мене ображає центр, Я бідний, я страждаю, пошкодуйте мене, я місцевий, проти мене центр, мене треба підтримати, захистити і вибрати. Вибачте, це повна дурниця, чиста технологія", - упевнений експерт.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За словами Сазонова, тиск центральної влади на бунтівних мерів виглядає дещо по - іншому.

Крім того, Сазонов згадав історію, коли сина Юрія Вілкула, Олександра, нібито облили зеленкою. За словами політолога, тоді багато хто активно говорив, що облити себе зеленкою замовив сам Олександр Вілкул.

«Це чергова брудна технологія, і ця технологія теж працює", - резюмував Сазонов