Однак ми втомилися від таких персонажів і хочемо бачити в міській раді справжніх людей, за діяльністю яких Дніпро спостерігав весь той час до цих виборів.

Сьогодні Інформатор поспілкувався з першим заступником лідера Національного корпусу і кандидатом у депутати по Новокодацькому району Родіоном Кудряшовим.

Як починається ранок першого заступника лідера партії?

Мій ранок, як і ранок будь-якої людини, яка піклується про своє здоров'я, починається з походу в спортзал. Іноді це силова підготовка, іноді-розвиток навички боксу. Після чого я вже переходжу до безпосередньої роботи з партійного будівництва, звернень небайдужих людей і допомоги їм.

"Хочу, чтобы людям было не страшно ходить ночью по моему району": Кудряшов Родион, Национальный Корпус

"Хочу, чтобы людям было не страшно ходить ночью по моему району": Кудряшов Родион, Национальный Корпус https://inf.im/O6ubE

Geplaatst door Информатор op Dinsdag 20 oktober 2020

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Саме у величезному світлому приміщенні спортивного залу» Авангард " Родіон призначив нам зустріч. Тут, серед тренажерів і гир, ми і ведемо бесіду. Тому питання напрошувався сам по собі…

Чому зал «Авангард " так важливий для тебе?

Цей проект важливий безпосередньо для мене і для нашого району. Важливий тим, що цей проект уособлювали і організовували люди не мають ніяких мандатів і не беруть участі в «Бюджетах участі». Ми знайшли приміщення, звернулися до міста для того, щоб нам виділили це приміщення на довгострокову оренду. Все, що ви бачите навколо, ми привели в порядок власними руками. Тепер в цьому залі займається молодь, цей зал не є комерційним, він соціальний. Тому, щоб діти і дорослі сиділи за комп'ютером або випивали на лавочках, у нас є відмінна альтернатива, і вона доступна для наших земляків з району, для всього підростаючого покоління Новокодацького району. Кожен може прийти в спортзал-в один з кращих інфраструктурних спортивних об'єктів в районі, і стати сильніше, стати, в першу чергу здоровіше, і розвиватися правильно, патріотично.

Родіон Кудряшов
Родіон Кудряшов

Чому саме Новокодацький район?

Новокодацький район обраний не просто так: я тут виріс, я тут народився і я йду першим номером у списку партії «Національний Корпус». У своєму Новокодацькому районі Я знаю кожен куточок, знаю тут кожен двір, многая молодь, багато дорослих людей мене знають і підтримують. Ну і власне кажучи, це було їх рішення в тому числі, щоб я йшов і представляв їх інтереси від партії «Національний Корпус».

Я розумію, чим дихають і як думають мої земляки, які проживають в цьому районі. Я знаю їхні проблеми і хочу їх вирішити. Одне з найбільш знакових місць в цьому районі для мене — моя школа. З самого дитинства я активно займався розвитком молоді, за що згодом був поміщений на дошку пошани своєї школи, поруч зі своїм дідусем, якій був фронтовиком Другої світової війни, і теж був зразком для наслідування для всієї школи.

Які ініціативи ви просуватимете до міськради Дніпра?

Я йду в міськраду, щоб зробити наш район безпечнішим, щоб тут було легко гуляти з дітьми, щоб тут було нестрашно ходити ночами. Моя історія наступна: мені 27 років, коли я побачив, що у нас відбувається в країні (анексія Криму, захоплення терористичними угрупованнями Донецької та Луганської областей), ми почали діяти. Ми організували перші волонтерські фонди на базі футбольних уболівальників Дніпра, після чого я зрозумів, що не тільки словом, а й ділом я повинен допомогти своїй країні стати незалежною, тому пішов добровольцем в батальйон "Азов".

Через два з половиною роки, отримавши офіцерське звання, отримавши держнагороди, я повернувся в цивільне життя і на цьому моя діяльність не закінчилася. Я далі разом з ветеранами вже полку «Азов» почав розвивати Громадянський рух у місті Дніпро. Ми зрозуміли, що нас не так вже й мало, ми обзавелися географією, наша організація була зареєстрована на всій території нашої країни. Тому зараз ми прийняли рішення рухатися далі і рости вже в політичному еквіваленті, формуючи вже політичні списки. Політична партія" Національний Корпус " тепер йде на вибори до місцевої влади з великим багажем певних заслуг.

Нашій знімальній групі довелося закруглятися з розпитуваннями, тому що Родіон поспішав. У цей день у хлопців була призначена висадка молодих саджанців дерев. Що ж... ми, звичайно ж, пішли поспостерігати за процесом.

Що це за акція?

Сьогодні одна з численних акцій, які ми проводимо по нашому місту. Це програма "Національного Корпусу" з озеленення нашого міста. Ми власними силами купуємо саджанці, їх висаджуємо на людних місцях в гнітючих зелених зонах нашого міста — як на Перемозі, так і на Червоному камені, Комунарі. Ми намагаємося такою діяльністю зробити не тільки приємно нашим городянам, а й розвивати зелені зони.