У Кривому Розі жителі вулиці Піхотинська скаржаться на якість води з крана.

Про це повідомила Ольга Любарська в групі "Кривий Ріг без цензури" у Фейсбуці.

Як виявилося, вже 11 днів з кранів тече іржава вода. Водоканал не реагує на скарги мешканців.

"На всі звернення до водоканалу, реакції - 0. Був поганий тиск, приїжджали майстри з водоканалу, і після їх ремонту тиск збільшився, але якість, самі бачите. Це просто жах. Ми давно готуємо і п'ємо воду з кулера, а зараз змушені ще в ній купати дітей і мити посуд. Про прання я вже мовчу. Цієї ночі похолодало, ми живемо у власному будинку, потрібно включати котел на обігрів, але з такою водою Я просто боюся",- написала Ольга.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також, жінка запитує городян куди їй звертатися і кому дзвонити для вирішення проблеми.

Нагадаємо, у Львові з кранів городян потекла руда вода, якій противно навіть руки мити, а не те, що готувати на ній їжу або прати одяг. На знімках, які опублікували городяни чітко видно, як з крана у ванній тече брудна вода коричневого кольору, якою просто неможливо користуватися.

Як зазначають львів'яни, у Львівводоканалі не поспішають усувати цю проблему, а від комунальників вони постійно чують відмовки. Львів'яни сподіваються, що комунальні служби виправлять ці неполадки в найкоротші терміни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Крим знову бідує через посуху без води з України, з кранів тече смердюча рідина: "Болото качають"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кличко "порадував" киян несподіваним ноу-хау з-під крана - " додати м'яса, і буде борщ!"

Також «Знай.иа " писав, що З кранів тернополян замість води тече кава, навіть не думайте брати це в рот