У Дніпрі вчора, 19 жовтня близько 12:30 зник 5-річний Матвій. Хлопчик з аутизмом, не розмовляє. Батьки і друзі сім'ї збилися з ніг у пошуках дитини.

Про це передає "Наше місто", посилаючись на Фейсбук-сторінку "Березанівка — мій райончик".

За попередньою інформацією, хлопчик втік з дому і міг перебувати десь між кінно-спортивною школою, санаторієм «Лісовий», ДРСУ і дачами. Оскільки у батьків Матвія немає доступу до Інтернету, прохання про допомогу розмістила в соцмережі сусідка Катерина Медведєва.

"Втекла дитина, хлопчик 5 років дитина аутист він не розмовляє звуть Матвій! Між Район кінно-спортивної школи санаторій Лісовий або ДРСУ, дачі",- написала Катерина.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

На щастя, хлопчика без супроводу дорослих помітили патрульні. Оскільки він не міг назвати своє ім'я та адресу, його передали в медустанову, а завдяки публікації в соцмережі розшукали і повідомили батьків.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що неподалік від Львова співробітники поліції знайшли 5-річного хлопчика і його батька, яких напередодні оголосили в розшук. Про подробиці події розповідає пресслужба поліції Львівської області.

Львів'янка повідомила, що зник її 5-річний онук – трьома днями раніше він вийшов з дому з батьком і більше не оголошувався. Протягом усього цього часу вони не виходили на зв'язок з рідними.

До пошуків батька і сина залучили співробітників ювенальної превенції, оперативників карного розшуку, співробітників Сихівського відділення поліції та інших підрозділів поліції Львівщини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Виснажену дитину знайшли в шафі, батько виявився деспотом і ґвалтівником

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі у тяжкохворої крихітки з діабетом вкрали інсулін: "не шкода дитини?"

Також «Знай.иа " писав, що 5-річний хлопчик врятував сім'ю з охопленого вогнем будинку: виніс малу сестричку і собаку