У Марганці на десятому кварталі в квартиру до людей залетіло поранене совеня. Тепер "господарі" думають, як йому допомогти і куди після цього віддати.

Про це стало відомо з групи "Типовий Марганець" у Фейсбуці.

Як повідомляє автор поста, у совеняти є ранка на крилі. Можливо він невдало приземлився і пошкодив крильце.

"Скоріше за все, коли приземлявся пошкодив крильце, є ранка на крилі. Винесли його на вулицю, щоб випустити. Але він не зміг злетіти! Залишати його в такому стані на вулиці ми не можемо. Ранку продезінфікували",- пише автор поста.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Автор публікації цікавиться, куди можна звернутися за допомогою і до якого фахівця нести пернатого. Так як у сім'ї з марганцю будинку живе кіт і немає досвіду догляду за совами.

Як виявилося, в місті немає ветклінік для пернатих. Але місцеві жителі порадили їм поки погодувати совеня шматочками сирого м'яса, щоб він не голодував. А потім попросили звернутися за допомогою до ветеринарів "Колібрі " або" Пташина хатата " в Дніпрі.