В Одеському садочку 4-річна дівчинка під час прогулянки отримала перелом черепа і струс мозку, але вихователі замість того, щоб викликати швидку, просто поклали дитину спати.

Про це йдеться в сюжеті "ТСН".

Дівчинка сильно вдарилася головою, її почало нудити, до вечора стан погіршився, зараз дитина знаходиться в лікарні.

Про те, що їх дочка травмувалася, батьки дізналися ввечері, коли прийшли забирати її додому. Стан дівчинки погіршився, батьки терміново викликали швидку.

У лікарні у потерпілої виявили перелом потиличної кістки і струс мозку. Батьки звинуватили вихователів в недбалості: ті нібито навіть просили не говорити лікарям, що дівчинка травмувалася саме в садочку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Тату, ви не хвилюйтеся, поспостерігайте за дочкою ввечері, якщо буде себе погано почувати, то зверніться в медустанову, але я вас благаю, тільки не кажіть, що це сталося в дитячому садку"— - переказує батько дівчинки слова виховательок.

Справу розслідує поліція.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Мукачеві школяр зламав ноги та хребет на уроці фізкультури-ніхто не допоміг

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі однорічний малюк втратив свідомість і перестав дихати, перехожі кинулися на допомогу: "відкачали мою дитину"

Також «Знай.иа " писав, що У Тернополі дитину зі школи забрали до реанімації, вчителі не встежили